High Power Pro Audio
OEM Amplifier Modules

Vacancies/Ledige StillingerClick on the actual position to read more, or scroll down to view other job postings.
Klik på den specifikke stilling for at læse mere, eller rul ned for at se øvrige jobopslag.Sustaining EngineerSustaining Engineer søges
Som Sustaining Engineer hos Pascal A/S bliver du en central del i en af verdens førende ingeniørvirksomheder indenfor audio.

Dine hovedopgaver bliver bl.a.:

Foretage teknisk vedligehold af eksisterende produktportefølje, herunder: skematik og PCB-layout opdatering og teknisk analyse af produktperformance. Endvidere skal du drive, koordinere og udføre mindre produkt forbedringsprojekter, eksempelvis: re-design for quality, re-design for cost, re-design for component EOL. I samarbejde med kvalitetsafdelingen vil du skulle: planlægge, udføre og dokumentere verificeringstests i forbindelse med produktændringer. Herudover skal du være teknisk kompetence og ressource for Operationsafdelingen og produktionen, samt tage teknisk ejerskab for produkterne efter lancering.

Hvis du er blevet inspireret af ovenstående og har fået lyst til at vide mere, så klik her for at læse det fulde opslag (pdf).

NOTE: Ikke alle browsere supporterer visning af denne type PDF. Oplever du problemer, kan du i stedet downloade PDF ved at højre-klikke på linket og vælge "save target as", eller i Edge Browsere vælge "Open with Internet Explorer" fra drop-down menuen under "Settings and more".

Bemærk: Ansøgning skal ske gennem Effektiv Rekruttering www.erhr.dk
Ansøgningsfrist: Da vi nærmer os sommerferieperioden skal du forvente at samtaler afholdes i løbet af august.